Theo Boen

Deurne 18.01.1940 - Mortsel 27.07.2023

rouwbrief

Troostende woorden

Beste Tante Rita, liesbeth, saskia en steven en de hele familie,
met heel veel spijt hebben wij het overlijden van nonkel theo vernomen. het zat er aan te komen. de laatste berichten die we via liesbeth kregen, deden hiervoor al vrezen. maar iets zien aankomen is één. verlies meemaken is weer wat anders. we willen hierbij de hele familie ons diep medeleven betuigen en heel veel moed, sterkte en saamhorigheid toewensen in deze moeilijke dagen. mogen de mooie herinneringen jullie door deze periode helpen, wij zullen ons nonkel theo in ieder geval altijd herinneren als de goedlachse, stijlvolle, ingetogen en zorgzame/bezorgde man die hij ontegensprekelijk was. steeds oprecht geînteresseerd in de ander. spijtig genoeg konden we door omstandigheden niet bij de uitvaart zijn. in gedachten waren we echter bij jullie. sterkte. christine, wolf, shivan en filip

Beste Rita en familie,

Onze oprechte deelneming en veel sterkte,
in gedachten zijn we bij jullie.
we zullen Theo missen op de familiebijeenkomsten en met mooie herinneringen aan hem terugdenken.

bESTE rITA, KINDEREN EN KLEINKINDEREN, WIJ WAREN HELAAS NIET IN DE GELEGENHEID OM U PERSOONLIJK TE KOMEN CONDOLEREN. wIJ BEWAREN DE BESTE HERINNERINGEN AAN tHEO, ALS NOTARIS MAAR VOORAL ALS ‘PRACHTIGE MENS’. vEEL STERKTE GEWENST EN TROOST ELKAAR.
jEF & mARINA dE hERDT-mARISSEN, vIERSEL

Bij mijn thuiskomst vernam ik met droefheid het overlijden van uw geliefde Theo, vader en grootvader. Hij zal herinnerd worden als een welbespraakt en joviaal man. Ikzelf en mijn familie betuigen u hun innige deelneming en wensen u veel moed in deze triestige tijden.

Beste Liesbet, Steven en Familie,
Via Wendy Fierens vernamen we het overlijden van je vader en willen jullie onze steun betijgen in deze moeilijke periode.
Wij herinneren hem als een zeer zachte, warme en respectvolle man, die genoot van zijn gezin en kleinkinderen. Hij was zo bezorgd om ieder van jullie.
Veel steun en moed aan Rita en hopelijk kunnen de mooie herinneringen het lijden iets verzachten.

Dag Liesbet en familie,
Ik vernam het triestige bericht van het overlijden van je papa. Toen ik de foto zag , werd ik teruggeflitst naar onze chirotijd waarbij ik je papa leerder kennen als iemand die zorgde voor jullie, maar jullie ook humorvol bevroeg over wat je deed. Ik had zo het gevoel dat hij het belangrijk vond met de juiste waarden te leven en te handelen. Een mooie persoon, al kende ik hem niet goed, maar dat is wat me bij blijft.
veel sterkte. Koester elkaar

Beste familie van Theo,
Ik hoop dat jullie troost bij elkaar kunnen vinden om dit grote verlies te verwerken.
Ik kan mij Theo herinneren als een heel respectabele, super vriendelijke, goede man die een bepaalde autoriteit uitstraalde en een speciaal plekje had in ons papa (en mama) zijn hart. Ik zal nooit zijn mooie speech vergeten op ons papa zijn begrafenis. In ieder geval kunnen ze elkaar weer terugzien :)…

Veel sterkte voor jullie allemaal!

Beste. Rita. En. Liesbet, en familie,
Mijn. Oprechte. Deelneming. Met het overlijden. Van je partner. En. Vader. En. Vriend. En zoveel. Meer.

Gecondoleerd met het verlies van deze fijne man/echtgenoot/vader. Ik vond het fijn om te zien hoe theo bereid was om te spreken op de begrafenis van onze vader. Het maakte duidelijk dat zij een zeer goede band hebben gehad.

Wat vliedt de tijd, Theo ! Ik zie je nog zo voor mij , in die mooie jaren dat we nog samen in functie waren. Je was een goede collega, discreet , altijd correct , nooit een probleem met jouw gehad, wel problemen van anderen opgelost. Sterkte aan allen!
Tony Sebrechts, erenotaris , ereburgemeester van schoten.

Aan tante rita , liesbet en bart ,saskia en wim , steven en liesje , en alle kleinkinderen ,
Onze oprechte DEELNEMING bij het heengaan van jullie lieve man,papa, opi

Theo boen was een vriendelijke zorgzame confrater die op zijn eigen wijze partijen bijstond bij het sluiten van overeenkomsten en het zoeken van oplossingen

Gecondoleerd met dit verlies. De Kamer van Notarissen Antwerpen wenst alle betrokkenen heel veel sterkte !

Als ik liesbet leerde kenen zij maakte veel zorgen over haar geliefde PAPSKE en ZIJN gezondheid. wij gingen samen naar een cursus van Jaap van der WAAL. DAAR was veel over de hart GESPROKEN, en het was zo mooi alles dat wij met him LEERDEN… en ik dacht dat het was erens een beetje genezend voor de zorgen van liesbet over haar papa.
en gelukkig, heeft theo nog veel jaren gehad om van zijn familie te kunnen genieten.

“EVERY DROP KNOWS THE TIDE”. PAPA(-OPA) THEO, IS TERUG BIJ DE OCEAAN.
HIJ HEBT HET licht HEEL SNEL GEVONDEN, ZO VOEL IK.

WIJ TROOSTEN JULLIE VAN VER.
liefste Liesbet, bart, charlotte, frederik, matisse en oliver. Jullie gaan theo veel missen, maar hij is echt overal terug te vinden.

♡Veel knuffels van ana en dani.♡

Rita en kinderen,

Ik zal theo altijd blijven herinneren als een goede lieve werkgever. Hij was een respectvolle notaris die zijn vak met veel liefde uitoefende.
Hij was efn ZORGZAME vader en een Zachte, eenvoudige, sociale, lieve man die voor iedereen een goed woord had. Hij was inderdaad een prachtig mens!
Veel sterkte aan heel de Familie
Luce van lierDe

Beste familie Boen
Wij bieden u ons innig medeleven aan bij het afscheid van THEO. Dank zij de mooie en rijke herinneringen die hij nalaat blijft hij bij ons vertoeven en voortleven, vastgeankerd in ons hoofd en in ons hart.
Moge de herinnering aan Theo een bron van vrede en kracht zijn en jullie steunen en troosten in deze moeilijke periode.
Familie Tuyteleers

Beste Rita,
Afscheid nemen is met dankbaarheid aanvaarden wat herinnering waard is.
Ik ben er van overtuigd dat je enorm veel herinneringen hebt mogen beleven samen met Theo en jullie kinderen en kleinkinderen. Klamp je er aan vast in moeilijke perioden.een knuffel van een Revarte vriendin.

De leegte die hij achterlaat, is niet met woorden te vullen. Wij wensen jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken.
Rita meeussen

Lieve familie van Theo,
In gedachten ben ik bij jullie, bij het afscheid van jullie lieve echtgenoot, vader, schoonvader, grootvader.
Papa zal hem daar goed ontvangen en zal blij zijn met hun weerzien.
Veel sterkte, veel liefde,
Sophie Huybrechts

RITa,we zijn blij dat we Theo,wat een fijne prachtmens.hebben mogen ontmoeten.
Vaarwel Theo,het GA je goed.

Op de jaarlijkse familiebijeenkomsten in Bouchout mocht ik Theo leren kennen – dankbaar!
“Hoe wonder is het gebeuren wanneer mensen -ook al zijn ze gestorven- toch verder mogen blijven leven”.
Ik wens jullie dagen vol warme herinneringen.
Verbonden met jullie.
Erik Meeussen

Lieve nonkel theo.
Je ‘zijn’ zal me altijd bijblijven,
Het is moeilijk om Afscheid te nemen maar ik troost me met de woorden;
that which is apparent ends,
that which is subtle is never- ending.
Rust zacht en Tot weerziens x

WIJ BETREUREN HET OVERLIJDEN VAN ERENOTARIS, DE HEER THEO BOEN, EN BETUIGEN DE FAMILIE HIERMEDE ONZE OPRECHTE DEELNEMING. WE WENSEN U VEEL STERKTE IN DEZE DROEVIGE PERIODE.
FRANS EN MIA SERCKX, TURNHOUTSEBAAN 129, 2140 BORGERHOUT.

Beste familie,

Deelneming bij het overlijdenvan Theo.
Hij was indradaad een prachtige en vriendelijke mens

Beste Familie,
Ik mocht ere-notaris boen nog kennen in zijn actieve periode als notaris, Minzaam, correct en fair, en een vleugje droge humor als het kon of mocht. uit het rouwbericht kunnen we besluiten dat hij een warm hart had. Veel troost aan mekaar.

schrijf hieronder iets neer