Welkom in het uitvaart-atelier van TRØST

(aan deze pagina wordt nog gewerkt)

geen TRADITIONEEL funerarium

Een verborgen en geborgen plek in hartje Borgerhout

Een plek voor verbinding, schoonheid en troost...
Ontdek hieronder wat er allemaal staat te gebeuren.

Aanbod &

overzicht

Elke maand staat er wel iets te gebeuren in het Atelier. sommige plekjes zijn beperkt, tijdig inschrijven is de boodschap.

AGENDA

04

01

03

02

In-Gesprek

TRØST-etentje

TRØST-Café

Info-Momenten

Benieuwd naar hoe ik werk en wat er moet en mag? Je kan al je vragen stellen, ik antwoord eerlijk. Transparantie is belangrijk en heel welkom in de uitvaartsector. Wat er aan bod komt bepaal jij mee, maar thema's zoals thuisopbaring en het gebruik van een wade zitten er zeker bij. Ik vertel, laat zien en voelen, en kan je zo hopelijk inspireren. (Wat anderen er van vonden)

Maximaal 16 personen

Ben je van plan om zelfstandig te starten in de uitvaartsector en wil je hierover graag in gesprek gaan, samen met anderen? Bij mij kan je al je vragen stellen rond warmhartig ondernemen als uitvaartverzorger. Hoe je eraan begint, wat je nodig hebt, waar je best op voorbereid bent, welke opleidingen er bestaan enzovoort.

Maximaal 10 personen

Elke twee maand op zondag namiddag zet ik de deur van het Atelier open.
Een open en gastvrij gesprek over de dood, sterven, afscheid. Of je nu op zoek bent naar betekenis, begrip, of gewoon een plek om te luisteren of gehoord te worden, je bent van harte welkom.

Inclusief Koffie/thee, waters en zoet.

Maximaal 12 personen

Een avond met een thema dat verbindt en een gast die daarrond iets brengt, iemand die binnen de uitvaart of rouwlandschap iets doet bewegen. (pionier, ritueelbouwer, ateur, vzw, iemand met een bijzonder beroep,...)
Een menu samengesteld door een gast-chef (veelal vegetarisch).
Beleving, kennismaken, lekker eten, inspiratie...

Maximaal 20 personen

Bijdrage €15

investering €50

Bijdrage €15

Vanaf €75

05

06

08

07

Lezing&Vorming

Creatieve

Workshops

Netwerk-Potluck

Co-Working

Solo-preneur zijn is soms eenzaam, laten we daar gewoon eerlijk over zijn. Ieder werkt op zijn eilandje en vaak alleen... Het Atelier is ideaal om af en toe samen te werken! Heb je zin om sproadisch eens bij mij te werken, check mijn instagram stories, daar deel ik wanneer ik er ben.

Maximaal 2 personen

Als Meester in de Beeldende Kunst (Textielontwerp) weet ik als geen ander wat creativiteit kan betekenen. Je rouw en verdriet omzetten naar iets tastbaars in één van de creatieve workshop kan troosten en betekenis geven. Zelf iets maken, samen met anderen kan deugd doen

Maximaal 16 personen

Van boekvoorstelling tot informatieve avonden of vormingen over:
Palliatieve hulpverlening, LEIF en zorgplanning, hoe kan je een afscheid concreet voorbereiden, nieuwe lichaamsbestemmingen, ...

Maximaal 20 personen

De uitvaartsector is in volle beweging. In kleinere groep samenkomen om met professionals in gesprek te gaan en vooraf bepaalde topics te bespreken is nodig. Dat kan een ochtend, middag of avond zijn. Je brengt zelf iets mee om te eten en te delen, ik voorzie een drankje!

Maximaal 20 personen (professional)

VANAF €25

investering €35

vanaf €50

gratis

09

10

Event-Space

Expo

1op1 Mentorship

Heb je nood aan een mentor of coach bij of na je opstart als zelfstandig uitvaartbegeleider? Iemand achter de schermen, aan de zijlijn of iemand de je kan bijstaan bij de 'eerste keren'? We bekijken samen je noden en stellen een traject (kort of lang) of plan op, volledig op maat.

Wil je zelf iets organiseren in het Atelier?

Contacteer me even voor de mogelijkheden. Dat kan zijn voor:

fotoshoot, productlancering, pers-event, workshop, expo, pop-up, ...
We bekijken samen de mogelijkheden.

vanaf €250

contacteer me

Is het Atelier makkelijk bereikbaar?

01.

De Bakkerstraat is een zijstraat van de Turnhoutsebaan en ligt vlakbij het Moorkensplein. (Café Mombassa - districtshuis Borgerhout). Je kan makkelijk met het openbaar komen, Antwerpen-Centraal is op wandelafstand, of je neemt tram 10 en stapt af aan de halte van et Eco-huis (Turnhoutsebaan)

Parkeren met de auto in de buurt is minder evident, maar je kan wel vlakbij een parkeerplekje reserveren via Citibee.

Kan ik zelf iets organiseren in het Atelier?

02.

Dat kan! Contacteer me even en we bekijken wat mogelijk is.
Het Atelier kan je gebruiken als plek om je product te lanceren, voor een pers-event, als pop-up, workshop-ruimte, voor een lezing, boeklancering, ...
Er is veel mogelijk, contacteer me gerust voor meer info.

Liggen er overleden mensen in het Atelier?

03.

Neen, het Atelier is geen funerarium.
Er vinden geen verzorgingen en opbaringen plaats in het Atelier.

Kan er een afscheid doorgaan in het Atelier?

04.

Dat kan. Het Atelier is echter wel beperkt qua ruimte en mogelijkheden. Voor een intiem samenzijn lijkt het me zeker geschikt of voor een receptie achteraf.
Ik bekijk graag met jullie de mogelijkheden.

Info-Momenten

TRØST-Café

In-Gesprek

€15

€15

€50

MEER INFO

MEER INFO

MEER INFO