TRØST-momenten

nog

Wil je er ook graag bij zijn op 12 en/of 13 augustus?

schrijf je hier in

Wat mag je verwachten?

workshops

lunch-dinner

muziek & poëzie

lezingen

inspiratie

Twee dagen vol inspiratie, beleving en informatie. Rond afscheid, verlies en verdriet. Rond schoonheid en troost.

En vooral: rond hoe het warmer en menselijker kan

Wat bij de opstart van TRØST begon met het idee van een infodag of opendeur groeide uit tot een wat groter plan. (Wie me een beetje kent, schrikt daar vast niet van. ;-)

Toch zijn de Trøst-momenten geen beurs of festival. Wel twee fijne belevingsdagen, in het teken van afscheid en alles daarrond. Waar ik vertel wat ik als vernieuwende begrafenisondernemer doe en hoe ik dan zo 'anders' werk. Zonder netwerk van gelijkgestemden geen TRØST duurzaam afscheid. Daarom is het vanzelfsprekend dat ook hun mooie missies ruim aan bod komen, in een aangenaam kader.

vrijdag 12 augustus

14-21 uur

Een namiddag waarin je een kijkje neemt achter de schermen van mijn praktijk en je ontdekt wat er nu zo 'anders' is aan mijn aanpak. Daarnaast geef ik een workshop rond lijkwades en vertel ik over de nieuwe vormen van lichaamsbestemming en andere trends in het uitvaartlandschap.

Tussendoor kan je genieten van prachtige muziek en poëzie en – als je dat wenst – van een heerlijk Sacred Food Dinner door Hadas Cnaani.

PROGRAMMA:

3 lezingen

2 workshopS

producten & creaties

muziek & pOëzie

...

GRATIS

Eet je graag gezellig mee?

Sacred Food Dinner: €25

het volledige programma

zaterdag 13 augustus

9.30-19 uur

Een dag boordevol inspiratie, informatie en beleving met meer dan 20 experten. Je kan verschillende lezingen volgen, deelnemen aan workshops, demo's bijwonen en ecologische en lokale ondernemers ontdekken (urnes, wades, kisten, bloemen, kaartjes ...). Tussendoor is er prachtige muziek en poëzie. Smiling Barista zorgt voor lekkere koffie, Vollemaanwijn voor heerlijke natuurwijn en als je dat wenst lunch je lekker mee. Je gaat naar huis met een goodiebag gevuld met info en kortingen.

PROGRAMMA:

12 lezingen

8 Workshops

producten & creaties

Muziek & poëzie

BIJDRAGE

€ 15

Lunch je graag gezellig mee?

Healthy lunch: €20

het volledige programma

Samen met ... meer dan 40 gepassioneerde ondernemers en experten.

Meer dan een doorsnee uitvaartonderneming

TRØST - momenten

12&13 augustus

ik schrijf me in

Dit vraag je je misschien af