AFSCHEID VAN DE

ALLERKLEINSTEN

It all starts with LOVE

Troostende en steunende organisaties

Verschillende organisaties

staan voor je klaar.

Ik verzamelde er hier

een paar...

How very quietly you tiptoed into our world, silently,

only a moment you stayed.

But what an imprint your footprints have left

upon our hearts.

Dorothy Ferguson

watermethode

De watermethode heel erg geschikt voor stilgeboren kindjes. In de baarmoeder zat je baby ook in het water. Je baby gaat in de foetushouding liggen, zijn of haar huidje wordt wat lichter en kan aangeraakt worden.

babykoeling

De CuddleCot koeling werkt niet met een koel/vries plaat, maar met een zacht matrasje waar het kindje op ligt en waar koud water doorheen stroomt.

koelelementen

Wanneer jullie je kindje nog een paar dagen thuis willen hebben om afscheid te kunnen nemen en herinneringen te kunnen maken dan kan je ook gewone koelelementen gebruiken om je kindje koel te houden.

Je kind(je) thuis opbaren

Biosac200

Bij deze manier van opbaren worden filters gebruikt, met twee hoofdbestanddelen: actieve koolstof en geïmpregneerde klei. Er komt geen koeling aan te pas. Deze methode kan voor voldragen babies of kinderen worden gekozen.

Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten die binnen 48 uur klaar zijn. De draagmanden en overige producten stralen uit hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie kindje is.

Sterrenkindje.nl

naar de website

Beerenberg

Dimitri en Mark zijn beide vele jaren actief geweest in de beeldende kunst, en hebben daar veel ervaring opgedaan in ieders vakgebied. Dimitri met o.a. houtsculpturen en Mark met schilderijen.  Op deze wijze kunnen we een mooie bijdrage leveren aan de families die het bijzonder vinden om leven te geven aan de spreekwoordelijke “laatste jas” van hun dierbare.

naar de website

Het Koesterbootje is een kistje voor een kindje dat tijdens de zwangerschap of net na de geboorte gestorven is. Door het gebruik van natuurlijke materialen kan het dienen voor begraving en crematie. Ook wanneer je kiest voor thuisopbaring kan het bootje van waarde zijn.

Vaarwel

naar de website