Vertrouw op TRØST.

Voorafgesprek

Wil je bewust stilstaan bij je afscheid? Weten wat je geliefden wacht, ook op financieel vlak? Ontdekken wat er allemaal mogelijk is?

Ik kom graag bij je langs!

Je ontvangt:

prijs vanaf

€ 75

maak je afspRaak

Afscheidsbundel

MIJN AFSCHEID

Hoe ik het liefst vertrek en het jullie zo makkelijk mogelijk maak.

Je laatste wensen neerschrijven en je einde praktisch regelen vraagt moed.Dat deze bundel het moeilijke mee makkelijker en mooier mag maken. Voor jou en voor al wie je graag ziet.

Ik wens het jullie van harte.

PRE-ORDER

Trøst-talk!

Sensibilisering doorbreekt taboes. Wil je een thema gelinkt aan dood, uitvaart, verlies en rouw bespreekbaar maken? Zoek je een gepassioneerde presentator? Ik kom met veel liefde spreken voor jouw organisatie, school, vzw ...

(lezing, webinar, opleiding... )

prijs in overleg

mail me

Trøst-dinner!

Praten over afscheid, verlies, rouwen ... Vaak lukt het makkelijker met mensen die het ook meemaakten. Kom, zet u aan tafel en geniet van een heerlijke vegan etentje met gelijkgestemden. Ik organiseer regelmatig zo’n troostende thema-avond waar ook gelachen mag worden. Meer info op Instagram.

prijS vanaf

€ 75

honger?

Groeiend idee

Ben je van plan om iets te organiseren rond dood, afscheid, rouw of herinnering? Een klein event, een toonmoment, een beurs, tentoonstelling, get-together ... Ik denk graag creatief mee en kan je helpen met de uitwerking. Mijn netwerk is ruim en ik ga voor verrassende oplossingen.

prijs in overleg

mail me

THERE IS A SACREDNESS IN TEARS.

THEY ARE NOT THE MARK OF WEAKNESS,
BUT OF POWER.

WASHINGTON IRVING